Adevărul despre scandalul zilei! "Nora" lui "tata Puiu'" răspunde după ce a fost acuzată de înşelătorie

+3 click pentru
galerie

Andreea Miroescu a spus adevărul despre scandalul în care a fost acuzată de înşelătorie © Facebook

Andreea Mironescu este foarte supărată din cauza unui neadevăr care a apărut despre ea într-o parte a presei tabloide. Fără a contacta, un site monden a distribuit informaţii false despre brunetă.

Iubita lui Alex Iordănescu, unul din cei patru copii ai lui Anghel Iordănescu, ar fi apelat la o echipă de profesionişti pentru a realiza o şedinţă foto, iar apoi nu ar fi vrut să o plătească. Asta spuneau unele site-uri mondene în această dimineaţă. Modelul a intrat în direct la "Star Matinal" şi a făcut, personal, dezvăluiri edspre adevărata situaţie.

"Eu am luat parte la o şedinţă foto pe care am solicitat-o eu, dar nu am fugit nicăieri, nu am stat să ţepuiesc sau cum s-au exprimat dânşii. Plata a fost făcută. Nu sunt genul de persoană care să mintă. Într-adevăr, a fost o întarziere, dar nu am stat să fug, să mă ascund. Nu este adevărat! Când mi s-a scris, am răspuns. Am anunţat că urmează să fie o întârziere şi plata a fost făcută, dar după cum ştim foarte bine, sunt foarte multe răutăţi şi nemulţumiri", a declarat Andreea Mironescu, în EXCLUSIVITATE, pentru "Star Matinal".

Aşadar, informaţia apărută recent, precum că "nora" lui Iordănescu ar avea o datorie de peste 1.000 de euro, pe care ar refuza să şi-o asume, pare a fi total falsă.

Dragoste la prima vedere
Andreei i-a surâs din nou norocul la finele anului trecut, când destinul a scos-o în faţa lui Alex Iordănescu. Fiul lui "Tata Puiu" a povestit, tot la Star Matinal, cum a cunoscut-o pe frumoasa care îl face să se simtă un bărbat împlinit: a cunoscut-o întâmplător pe stradă şi a realizat că este dragoste la prima vedere.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro