Adevărul despre sinuciderea vloggerului rus, live pe Facebook! Soţia lui a spus motivul pentru care s-a lăsat muşcat de un şarpe, mamba negru

+3 click pentru
galerie

Arslan Valeev şi soţia lui © Facebook

Gestul şocant făcut de un vlogger din Rusia a lăsat fără cuvinte o lume întreagă. Arslan Valeev s-a lăsat muşcat de un şarpe, mamba negru, apoi a murit, spunând ultimele cuvinte live pe Facebook. Acum, a ieşit la ieală adevăratul motiv pentru care a recurs la un asemenea gest. 

Arslan Valeev era renumit pentru experienţa lui în creşterea şerpilor. "Dacă mor, atunci mor. Voi rămâne alături de voi puțin. În caz că..., pe telefonul meu mobil este un mesaj pentru Katya. Transmiteți-i Katyei că o iubesc foarte mult. Frumos, nu? Adio, tuturor! Nu-mi vine să cred ce se întâmplă cu mine", a spus tânărul imediat după ce şarpele l-a muşcat. 

Ekaterina Katya, soţia acestuia, a explicat recent care a fost motivul pentru care tânărul şi-a pus capăt zilelor. conform spuselor ei, el nu a suportat faptul că s-au despărţit şi că ea are o altă relaţie. "L-am iubit foarte mult. Nu pot încă înţelege ce s-a întâmplat", a spus ea, conform observator.tv. 

Cei doi erau foarte cunoscuţi deoarece avea un vlog împreună, acolo unde le explicau oamenilor cum să crească şerpi. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro