Adevărul despre starea de sănătate a lui Cristian Ţânţăreanu! "Nu sunt foarte optimişti medicii"

Cristian Ţânţăreanu © arhivă

Starea de sănătate a lui Cristian Ţânţăreanu nu este foarte bună. Cunoscutul miliardar este la spital, iar medicii nu sunt foarte optimişti, conform spuselor lui.

Cristian Ţânţăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon în 2011, dar a reuşit să se vindece, după ce a luat tratament şi a ţinut regim. Din păcate, acum se pare că situaţia este din nou delicată. 

"Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. (...) Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva", a spus Cristian Ţânţăreanu. 

"Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt. Mă simt foarte bine aici. Vă invit aici!", a mai spus Cristian Ţânţăreanu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro