Adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Informații EXCLUSIVE

Celebra avocată Paula Iacob este internată de trei săptămâni, starea ei de sănătate fiind, în aceste momente, subiectul multor speculații. Cu toate acestea, reporterii Spynews.ro au aflat cum se mai simte cea mai cunoscută avocată din România.

”Mama e bine”, ne-a spus Ruxandra, fiica avocatei Paula Iacob. ”Am auzit și eu tot felul de speculații despre starea ei de sănătate, că ar fi intubată, hrănită artificial, dar nimic nu este adevărat. Sunt lângă ea chiar acum și ce vă pot spune, cu mâna pe inimă, este că e bine. Starea ei este staționară, nu s-au văzut îmbunătățiri, dar nici regrese, iar acest lucru este unul pozitiv”, ne-a mai explicat fiica avocatei, medic de profesie.


Mai mult decât atât, mesajul ei este unul optimist. ”Medicii spun că se așteaptă la îmbunătățiri ale stării de sănătate a memei mele, deci, de săptămâna care vine vom vedea efectele tratamentului pe care îl urmează”, a mai spus Ruxandra Iacob.
Paula Iacob, în vârstă de 83 ani, a ajuns, acum trei săptămâni, din nou, la spital. Celebra avocată a fost internată de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le are par să fie mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat.

Citește și:

Adevărul despre starea Paulei Iacob! Declaraţii EXCLUSIVE ale fiicei avocatei

EXCLUSIV/ Paula Iacob a ajuns într-o situaţie incredibilă! Am aflat cine vrea să-i spargă seiful!

Paula Iacob, schimbare uimitoare de look! Pare cu 20 de ani mai tânără


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro