ADEVĂRUL neştiut despre Paul Walker a ieşit la IVEALĂ abia la 3 ani de la moarte! Actorul a cumpărat un inel de logodnă de 9.000 de euro, iar ce a urmat îţi va face pielea găină

+3 click pentru
galerie

foto: hepta

Mai sunt câteva săptămâni şi se împlinesc trei ani de la moartea fulgerătoare a lui Paul Walker, iar un adevăr secret abia acum iese la iveală! Cu ceva timp înainte să piară în accidentul de maşină, actorul mersese şi cumpărase un inel de logodnă în valoare de 9.000 de dolari.

Paul Walker nu era numai un actor excepţional, ci şi un om de calitate! La aproape trei ani de la moartea lui, un adevăr neştiut iese la iveală şi arată cine era cu adevărat.

În 2004, Kyle şi Kristen au avut prilejul de a-l întâlni pe Paul Walker într-un magazin de bijuterii. Cei doi soţi se aflau în acel moment în căutarea inelului de logodnă.

Kyle şi Kristen nu l-au recunoscut iniţial pe actor, însă în timp ce analizau bijuteriile au avut ocazia de a intra în vorbă cu acesta. La un moment dat, un inel de logodnă în valoare de 9.000 de euro le-a atras atenţia îndrăgostiţilor, care însă au plecat din magazin fără a-l cumpăra din cauză că nu aveau suficiente fonduri.

Impresionat de povestea de viaţă a lui Kyle, care era militar şi care dorea să-şi ceară iubita de soţie înainte de a pleca într-o nouă misiune în Irak, Paul Walker nu a mai stat pe gânduri şi a cumpărat inelul şi li l-a trimis prin poştă celor doi.

Kyle şi Kristen au mers la magazinul de bijuterii să afle cine le făcuse un aşa cadou, însă angajaţii au refuzat să le dezvăluie adevărul. Totul a ieşit la iveală în 2013, după moartea lui Paul Walker când un fost angajat a decis că este momentul ca cei doi soţi să ştie adevărul.

"Este cel mai generos lucru pe care cineva l-a făcut pentru mine vreodată", a declarat Kristen, potrivit brightside.me.

Actorul Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, într-un teribil accident auto petrecut la Santa Clarita, în California. Paul Walker, actorul din "Fast&Furios" era însoţit de prietenul său Roger Rodas, care, de asemenea, a pierit în urma coliziunii automobilului cu un stâlp.

A.E.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro