Adi Sînă, un tată preocupat de cariera copiilor! Cine îl ajută pe artist şi pe Anca Serea în "cariera" de părinţi

foto: facebook

Adrian Sînă şi iubita lui, Anca Serea, formează unul dintre cele mai frumoase şi mai fericite cupluri din peisajul monden autohton. Pe cei doi îndrăgostiţi îi uneşte iubirea pentru cei 4 copii şi hotărârea acestora de a le crea un viitor strălucit acestora.

Adrian Sînă este un tătic preocupat de cariera copiilor lui chiar dacă aceştia sunt mult prea mici. Cântăreţul a spus că vrea să se ocupe personal şi să se implice în viaţa copiilor, care necesită foarte mult timp.

"Un copil necesita foarte mult timp. Noi avem ajutor din partea soacrei cumnatului", a declarat Adi Sînă la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Artistul arde de nerăbdare pentru a le crea un viitor perfect celor patru copii ai lui şi ai iubitei sale, Anca Serea. Băiatul celor doi, în vârstă de 3 ani, Noah, are deja veleităţi de artist, dar şi de fotbalist. Adi şi Anca nu ştiu ce să facă.

"Nu-mi dau seama. Noah e atras mai mult de minge decât de muzică. La cum cântă prin casă, atinge notele. La 3 ani, e bine, reţine linia melodica. Vrem să-l dăm la fotbal. L-am întrebat azi: "Ţi-ar plăcea la pian sau fotbal?". A zis fotbal. O să mă implic personal, dar e devreme. Nu vreau să insist foarte mult. Ne vom da seama dacă are atracţie pentru asta", a completat acesta. 

Cântăreţul a spart barierele. Şi-a construit propria carieră şi peste Ocean, dar nu uită de cea din ţară: "Mă duc acolo şi compun cu compozitori din America. Scriem multe piese. Muzica e aceeaşi, dar deschiderea, oportunităţile sunt altele. Mă regăsesc în stilul de aici. Sunt super încântaţi, cască ochii, le place". 

Anca Serea (32 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Adi Sînă (37 de ani), împreună cu care care are doi copii: un băieţel, Noah (2 ani), şi o fetiţă pe nume Ava (1 an). Prezentatoarea Tv mai are o fată şi un băiat dintr-o relaţie anterioară, David (12 ani) şi Sara (7 ani). În urmă cu patru ani, Filip, tatăl primilor 2 copii şi logodnicul ei, a decedat, fiind răpus de boală.

Citeşte şi:

VIDEO / Anca Serea, decizie neaşteptată pentru nunta ei: "Nu voi purta rochie de mireasă"

Anca Serea a dat tot din casă! Care este cel mai frecvent motiv de ceartă cu Adi Sînă

A.E.D.

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Anca Serea, dezvăluiri despre nunta cu Adi Sînă: "Nu o să îmbrac rochia de mireasă"

Adevărul despre nunta secretă a lui Adrian Sînă! Avem prima reacţie a Ancăi Serea!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro