Adrian Cristea dăunează grav siluetei! Sau lipsa lui! Ca să aveţi trup de zeiţă nu trebuie să vă părăsească! Căci dacă se întâmplă... e jale!

+9 click pentru
galerie

 

Ca orice poveste cu prinţi şi prinţese, ar trebui să înceapă aşa: a fost o data ca niciodata... în cazul nostru însa nu a fost chiar demult, ci mai degraba de curând, chiar în zilele noastre!
A fost un prinţ pe nume Adrian Cristea şi o prinţesă, a sprâncenelor, Maria, Maria Păuna!
Cu o titulatură nobiliară mai mult insuşită decat dobândită, ajungem la concluzia că nici prinţesele nu mai sunt ce erau o data. Dacă din punct de vedere profesional, prinţesa Păuna a cam dat chix în ultimul timp cu multe fete de oraş care s-au plâns că  "le-ar fi mutilat", prinţesa noastă nu stă deloc bine nici la capitolul "amore". Sedusă şi abandonată de Adrian Cristea, care i-a "tras la poartă" doar o scurtă perioadă de timp, Maria încearcă să se pună din nou pe picioare. Şi cum ar putea să se remonteze decât cu ceva de ale gurii. 
Neplăcută apariţie pentru retină, a fost surprinsă de reporterii www.spynews.ro, aşa cum era de aşteptat, neîngrijită şi împlinită, dar nu sufleteşte!
Aşa am întalnit-o, într-un mall Bucureştean cu o prietenă, la vânătoare, dar nu de fotbalişti celebri, ci de pofte culinare, încercând să găsească haine s-o "cuprinda", Maria Păuna, iţi dăm un sfat, alege un magazin cu haine "lărguţe".
Cu părul vâlvoi aproape nespălat, ochelari, o pereche de blugi strâmti (pentru ea), largi pentru noi, Maria Păuna e clar în depresie. Şi nu se trateaza usor astfel de lucruri. Noi sperăm să se facă bine pe toate planurile şi să-si găseasca linistea dar nu în mâncare şi ţoale, în bratele vreunui prinţ! 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro