Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra de ziua lui? Imagini de la evenimentul ce a avut loc în Cuba

Adrian Mutu este îndragostit lulea de iubita lui, Sandra, şi se pare că cei doi şi-au luat inima-n dinţi şi au făcut pasul cel mare.

Fotbalistul şi iubita lui apar într-un decor de basm pe o plajă din Cuba. În spatele lor se observă câteva decoraţiuni de nuntă, iar Sandra ţine fericită în mână un buchet de mireasă. "Căsătorie. Fericire. Viaţă nouă.", a scris Adrian în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina unui site de socializare.

Mama Sandrei a confirmat vestea

Mariana Bachici a share-uit imaginea de pe plajă în care apar cei doi îndrăgostiţi şi a confirmat practic vestea conform căreia Adrian Mutu şi Sandra s-au căsătorit. "Fericirea voastră este şi fericirea mea! Vă doresc multă sănătate şi să aveţi parte de tot ce-i mai frumos în viaţă", a scris femeia în dreptul fotografiei.

Urările de bine şi obişnuitul "casă de piatră" nu au întârziat să apară, iar Mariana Bachici a răspuns simplu: "Mulţumesc".

Adrian Mutu a trecut până acum prin două căsnicii, cu Alexandra Dinu și cu Consuelo. Fotbalistul are trei copii din căsniciile anterioare.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Adrian Mutu, schimb de replici usturătoare cu o persoană importantă din viaţa lui: "Chitră ce eşti!"

Toată lumea îl dădea plecat în India, dar noi l-am prins. Paparazzii Spynews.ro au primele imagini cu Adi Mutu, în România

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro