Adriana Bahmuțeanu a ajuns la limita răbdării: ”De ce e viața atât de nedreaptă?”

Adriana Bahmuțeanu / foto: Romeo Manciu

Adriana Bahmuțeanu este foc și pară din cauza fostului său soț.

Acesta a avut o altercație cu mama prezentatoarei TV și a venit la ”Agentul VIP” ca să vorbească despre cât de greu i-a fost astăzi mamei sale.


"Domnul Prigoană ar fi trebuit să vină la ora 18 ca să preia copiii. Astăzi, mama a plecat în jurul orei 11 și ceva și a dat nas în nas cu domnul Prigoană. A existat o altercație și a împlins-o pe mama. Copilul a plâns foarte tare și a zis că vrea să doarmă cu mami. Mama a plecat cu taxiul ca să ia copiii.

Eu eram în drum spre Antenă. Am dat de dimineață trei ore cu subsemnatul, că sunt șeful unui grup infracțional, format din două doamne psiholog. Șeful crimei organizate este Adriana Bahmuțeanu.

La școală, mama a mers la copii, domnul Prigoană a lovit-o, a îmbrâncit-o în incinta școlii. Era multă lume pe acolo, iar mama s-a speriat foarte tare. Domnul Prigoană țipa foarte tare, deși erau foarte mulți copii acolo. El a  început să spună că trebuie să ia copiii și pe mama a apucat-o panica.

Mama m-a sunat plângând și m-a speriat. Am trimis-o la spital, cu taximetristul. Avea tensiunea ridicată. A avut un atac de panică foarte serios. Maximus e ca și copilul ei și a văzut negru în fața ochilor. De ce trebuie să fie viața atât de nedreaptă? De ce nu înțelege că face rău propriilor săi copii?”,
a spus Adriana cu ochii în lacrimi la Antena Stars.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au pus capăt căsniciei în urmă cu câteva luni, după ce vedeta TV a fugit cu cei doi băieţi ai lor de acasă, la începutul anului trecut. De atunci, Bahmu şi Prigoană s-au războit prin tribunale pe custodia copiilor şi pe şcoala în care aceştia să-şi desfăşoare programul de învăţare. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au împreună doi băieţi: Maximus şi Eduard.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro