VIDEO / Adriana Bahmuțeanu are planuri mari pentru 2016: ”Vreau să cunosc pe cineva”

Adrian Bahmuțeanu / foto: FACEBOOK

Anul 2016 a venit cu multe rezoluții pentru Adriana Bahmuțeanu. Prezentatoarea TV își dorește multe lucruri de la anul care a venit.

 
Invitată la ”Un show păcătos”, Adriana a vorbit și despre viața personală și a declarat că și-ar dori să cunoască pe cineva special și să își  refacă viața.

”Nu am 100 de ani. Și dacă aș avea...Vreau să îmi refac viața. Nu văd niciun impediment în acest lucru. Mai sunt și alte femei care au făcut acest lucru într-un mod foarte frumos. Eu îmi doresc să trăiesc o altă viață și nu mă mai interesează nimic legat de domnul Prigoană. Sunt mult mai fericită decât eram acum un an sau doi ani și nu îmi mai doresc o relație de cuplu cu domnul Prigoană”, a spus Adriana Bahmuțeanu hotărâtă ca anul 2016 să fie așa cum își dorește.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoană. Cei doi au trecut prin numeroase certuri şi împăcări, însă în cele din urmă au divorţat. Acum, se războiesc pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

V.M

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu va avea un şoc! Silviu Prigoană a aruncat bomba: "Sper ca instanţa să stabilească domiciliul copiilor la mine!"
Silviu Prigoană a petrecut primul revelion cu Mihaela: "Cred că ne iubim. Ne simţim foarte bine împreună"
VIDEO / Decizie de ultim moment! După ce i-a fost spart contul de Facebook, Adriana Bahmuţeanu a hotărât


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro