VIDEO / Adriana Bahmuțeanu, hotărâtă să apară din nou în fața judecătorilor: ”Îi dau în judecată”

Adriana Bahmuțeanu / foto: captură VIDEO

Adriana Bahmuțeanu a venit în această seară la ”Un show păcătos”, unde a vorbit despre cât de mult a afectat-o apriția copiilor săi la Tv, la întoarcerea din America împreună cu Silviu Prigoană și iubita acestuia, Mihaela.


Chiar în seara asta am postat un mesaj prietenilor în care i-am anunțat că nu o să le mai scriu nimic până nu îmi recuperez numele.
Mi se pare de o nesimțire maximă să filmezi niște copii minori. Vă anunț, stimați colegi de presă, că o să vă dau în judecată. S-a încălcat orice limită a bunului simț”,
a spus Adriana în direct.

Prezentatoarea emisiunii ”Necenzurat” are un mesaj și pentru fostul său soț, Silviu Prigoană:

”În ce țară trăim? Mesajul meu pacifist este către domnul Prigoană. Îl rog să nu îi mai expună pe copii așa. Nu mai vreau bălăcăreli. Nu mă mai interesează să mă împac cu domnul Prigoană. Nu vrea să îmi răspundă la telefon. Nu a răspuns la telefon, chiar dacă eram la spital cu copilul, cu febră mare”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoană. Cei doi au trecut prin numeroase certuri şi împăcări, însă în cele din urmă au divorţat. Acum, se războiesc pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

V.M
Citește și:

Adriana Bahmuţeanu va avea un şoc! Silviu Prigoană a aruncat bomba: "Sper ca instanţa să stabilească domiciliul copiilor la mine!"
Silviu Prigoană a petrecut primul revelion cu Mihaela: "Cred că ne iubim. Ne simţim foarte bine împreună"
VIDEO / Decizie de ultim moment! După ce i-a fost spart contul de Facebook, Adriana Bahmuţeanu a hotărât


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro