Adriana Bahmuţeanu a ajuns din nou la disperare! De ce s-a certat cu fostul soţ?

Chiar dacă nu mai sunt de multă vreme căsătoriţi, conflictul dintre ei nici acum nu s-a terminat. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană vor ajunge din nou în faţa judecătorilor, întrucât nu se mai înţeleg deloc în privinţa celor doi copii pe care îi au împreună.

Adriana Bahmuţeanu a intrat, astăzi, în direct la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a vorbit despre şcoala la care merg cei doi băieţi ai săi.

Fostul ei soţ încearcă să-i înscrie pe cei mici la o şcoală privată, iar Adriana consideră că cei mici ar trebui să meargă la o şcoală de stat.

"Pentru că fostul soţ nu a semnat, copilul meu e "auditor", adică doar e primit să asiste la cursuri. A spus că nu e de acord ca copilul să înveţe la o şcoală de stat. De parcă noi am învăţat la Oxford sau la Harvard! Într-o şcoală de stat se învaţă carte. Spune că plăteşte Honoriu (n.r şcoala privată). Pe mine nu mă interesează asta! Nu Honorius e tatăl copiilor. Deja copilul a fost mutat de trei ori. La cealălaltă şcoală privată a fost agresat de tatăl lui", a spus Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Vezi video aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Adriana Bahmuţeanu, mesaj disperat pentru Silviu Prigoană: "L-aş ruga măcar să îmi răspundă la telefon!"

Adriana Bahmuţeanu, schimbare de look! Noua coafură o întinereşte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro