Adriana Bahmuţeanu, cu sfârcurile pe afară! Aşa goală nu a mai fost văzută niciodată

Adriana Bahmuţeanu a suferit o transformare fizică incredibilă, în ultimul an, iar vedeta a început să prindă tot mai multă încredere în ea. La ultima ei apariţie, Bahmu s-a dezbrăcat de inhibiţii şi a pozat aşa cum nu a mai fost văzută până acum. 

Adriana Bahmuţeanu a făcut senzaţie pe reţelele de socializare cu o fotografie de la salonul de întreţinere corporală, acolo unde îşi face timp să ajungă din ce în ce mai des. 

Vedeta Antena Stars a pozat îmbrăcată într-un simlu body, semitransparent şi care a lăsat la vedere tot ceea ce i-a oferit Mama Natură mai generos. Adriana Bahmuţeanu şi-a afişat cu încredere sânii rotunzi, fermi, dar mai ales, naturali, iar sfârcurile vedetei ai atras imediat atenţia. 

"Bună dimineaţa! Mă simt super bine în pielea mea", a scris prezentatoarea TV pe Facebook, iar apoi le-a recomandat prietenelor sale virtuale tratamentele pe care le foloseşte. 

Adriana Bahmuţeanu prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, emisiunea "Necenzurat", la Antena Stars. După ce a suferit o operaţie de micşorare de stomac, vedeta a slăbit peste 25 de kilograme. 

A.M.

Foto: facebook

Citeste si:

Pe cine a impresionat Olga de la Strehaia prima dată cu noile ei buze? I-a dat "like" instant

Adriana Bahmuţeanu, sexy doar în prosop de baie! Cum se răsfaţă vedeta în timpul liber


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro