Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea Andreei Tonciu în scandalul cu soțul: "S-a dus la club să se distreze, nu e nimic greșit"

+3 click pentru
galerie

driana Bahmuțeanu îi ia apărarea Andreei Tonciu în scandalul cu soțul © Facebook

Adriana Bahmuțeanu a intervenit în scandalul dintre fosta ei asistentă, Andreea Tonciu, și soțul ei, Daniel Niculescu.

Daniel Niculescu a fost foc și pără după ce Andreea Tonciu a plecat la mare cu prietenele în weekend. El a plecat după soția lui pentru a o aduce înapoi la București, iar totul s-a terminat cu ei doi mergând pe drumuri separate. 

Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea Andreei Tonciu și spune că nu a făcut nimic greșit, ba mai mult, prea multă gelozie în mariaj ar duce la un divorț iminent.  

"Eu cred că Andreea își iubește foarte mult soțul și vrea să își mențină căsnicia. Nu are impliniri sociale, ea apărea a tv, acum nu mai apare și acest lucru o afecteză. Cred că ar fi mai fericită dacă soțul ar înțelege că s-a însurat cu Andreea Tonciu care are personalitatea ei exuberantă și vrea să se distreze. Nu e nimic greșit. Nu trebuie să o transforme în Maica Tereza. Îl va convinge pe soțul ei că nu face nimic greșit că asta e modul ei de viață. E tânăra, vrea să se distreze, mai ales cu soțul ei. Se vor întâlni undeva la mijloc. Soțul ei trebuie să fie mai tolerant și să înțeleagă că gelozia fără limită nu e bună. Când se exagerează devine de natură patologică. Pe de altă parte, dacă ți-i un om în colivie, omul ăla va găsi o cale de evadare. O relație ca să funcționeze trebuie să fie liberă, partenerii să fie liberi. Dacă nu pot să-mi exprim prsonalitatea în interiorul mariajului voi încerca să evadez din acea inchisoare aurită. Te-ai îndrăgostit de mine, de personalitatea și comportamentul meu. Andreea a renunțat să lucreze când s-a căsătorit și a făcut un copil.", a spus Adriana Bahmuțeanu, la "Star Matinal". 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro