Adriana Bahmuţeanu, obligată de medic să prezinte emisiunea din vârful patului: "Visurile devin realitate"

Sursă foto: captură Antena Stars

Adriana Bahmuţeanu a suferit o intervenţie la coloană chiar înaintea emisiunii, motiv pentru care, astăzi, platoul emisiunii "Necenzurat" a avut un alt decor şi prezentatoarea o altă abordare.

Adriana Bahmuţeanu s-a hotărât că ar fi bine să-şi corecteze coloana vertebrală chiar astăzi, înainte de emisiune. Pentru că intervenţia este proaspătă, iar ea nu s-a putut dezlipi de locul de muncă, emisiunea "Necenzurat" de astăzi va fi prezentată din pat.

Adriana Bahmuţeanu a ajuns pe patul de spital: "Fac o intervenţie, înainte de emisie"

"Anul trecut am ridicat multe greutăţi, am cărat multe sacoşe, bidoane de apă şi aşa mai departe. Astăzi mi-am permis în sfârşit să-mi repar coloana vertebrală. Mi-am făcut câteva mici retuşuri ale coloanei ca să nu mă mai doară spatele. Recomandarea doctorului este ca astăzi să stau mai mult în pat, aşa că astăzi voi prezenta emisiunea direct din pat. Acesta a fost visul meu mereu, şi uite că s-a împlinit", a mărturisit Adriana Bahmuţeanu.

Vezi cum a început emisiunea pe www.antenastars.ro

Emisiunea "Necenzurat" poate fi urmărită de luni până vineri pe Antena Stars, începând cu orele 13:30.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Adriana Bahmuţeanu îi dă replica lui Silviu Prigoană: "Singura mea rugăminte este să nu-i lovească pe copii!"

VIDEO / Adriana Bahmuţeanu a vrut să îngroape securea războiului, dar Silviu Prigoană nu se dă bătut: "Nu a renunţat la nimic. A pierdut procesul!"

Prima declaraţie a Adrianei Bahmuţeanu, după ce a dat-o la pace cu Silviu Prigoană! Ce mesaj emoţionant îi transmite fostului soţ


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro