VIDEO / Adriana Bahmuţeanu, primele declaraţii după o nouă confruntare cu Prigoană în faţa instanţei: "Sunt cu nervii la pământ"

foto: arhiva

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă războiul pe locul unde copiii lor să-şi efectueze educaţia.

Prezentatoarea TV se judecă pentru ca fiul ei, Maximus, să-şi continue studiile în cadrul regimului de învăţământ de stat, în timp ce fostul ei soţ îşi doreşte ca cel mic să meargă să înveţe la o şcoală privată.

"Suntem într-o situaţie extrem de complicată, pentru că fostul meu soţ cere mutarea copiilor la o şcoală privată. Eu nu am nicio problemă cu şcolile private, însă mi-e teamă că băieţelul meu, Maximus, nu se poate integra acolo, din cauză că fostul meu soţ poate merge oricând acolo şi-l poate scoate de la ore şi chiar să-l bată, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. Acum, la şcoala de stat, Maximus s-a adaptat foarte bine, pentru că ştie că acolo nu poate veni nimeni să-l bată. Nu vreau să ştiu ce va fi în sufletul copilului meu când va afla că trebuie să meargă la o şcoală privată. Eu ar trebui să mă trezesc la ora 4:30 - 05:00 ca să ajung cu el în Pipera la ora 08:00 la şcoală, din cauza distanţei mari din centru oraşului şi până în Pipera. Copilul meu iubeşte şcoala de stat unde este acum. Nu ştiu. Sunt cu nervii la pământ. Ni s-a dat un nou termen. Nu s-a dat nicio decizie. Efectiv, sunt cu nervii la pământ", a declarat Adriana Bahmuţeanu la "Star Matinal", de la Antela Stars.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au trecut prin numeroase certuri şi împăcări. Cei doi au divorţat, iar acum se războiesc pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Citeşte şi:
Bahmu, revoltată la culme! Vedeta acuză judecătorii că s-au implicat în războiul cu Silviu Prigoană!
Adriana Bahmuţeanu nu mai are linişte! Scandalul cu fostul soţ este interminabil şi se răsfrânge asupra copiilor

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro