Adriana Bahmuţeanu, scandal în faţa casei lui Silviu Prigoană! A chemat Poliţia şi Protecţia Copilului

+4 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu este disperată! În faţa casei fostului soţ, Silviu Prigoană, vedeta a avut parte de un şoc! Vrea să îşi ia copiii acasă, dar nu are această posibilitate.

Adriana Bahmuţeanu a sunat la Poliţie şi la Protecţia Copilului şi aşteaptă ca lucrurile să se clarifice, iar copiii ei să se întoarcă acasă.

"Eu nu ştiu ce se întâmplă în momentul ăsta cu copii mei. E o situaţie foarte aiurea. Copiii mei vor înapoi acasă, la mine. De două zile nu mai pot să iau legătura nici telefonic cu copiii mei. Nu are drept prin lege să ţină copiii în acest moment. O să mă duc şi eu să bombardez cu sesizări protecţia copilului. Eu stau aici, mă mut în maşină, îmi iau cafele. Până la urmă va trebui să iasă cu copiii, măcar în curte, bănuiesc.(...) Eu nu ştiu cum se comportă acum, dacă le dă să mănânce. Nu are hotărâre judecătorească să ţină copiii la ora asta. O să sun şi la poliţie. Să se constate că este vorba de o infracţiune. Copiii mi-au dat mesaje: "Mami când vii să mă iei?". Un proces pe care l-am câştigat a durat 4 ani în instanţă. O să urmeze o lungă luptă prin tribunale", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită de mai multe ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană, iar mariajul lor a fost presărat de o mulţime de certuri şi câteva divorţuri la activ. În urma mariajului cu Silviu Prigoană, prezentatoarea emisiunii "Agenţia VIP" alături de Cristi Brancu şi Rocsana Marcu, difuzată la Antena Stars, a devenit mămică de două ori. Vedeta are doi băieţi, pe Eduard şi Maximus.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro