Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi la TV! Concurenta luptă cu toate armele pentru iubitul ei: "Nu o să mă despart de Valentin niciodată, chit că o să te spânzuri"

captura Antena 1

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" nu a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi la TV. Concurenta este decisă să lupte cu toate armele pentru iubirea ei pentru Valentin şi a spus că nicio ameninţare nu o va face să renunţe la acesta.

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" a dezvăluit faptul că înainte de a intra în competiţie s-a iubit cu un profesor din facultate. Tânăra i-a transmis bărbatului care o hărţuieşte că nu o să renunţe la relaţia ei cu Valentin, chiar dacă acesta o va ameninţa că se omoară.

"Sunt convinsă că, astăzi, prin ce am spus mi-am dezamăgit familia. După ce o să ies de aici, ia-o ca pe o ameninţare, eu nu mai am nimic de pierdut şi o să mă răzbun. O să te las fără serviciu. El ştie că nu are niciun motiv să mă numească "femeie de moravuri uşoare", lucru pentru care aş fi vrut ca fratele meu să-l pocnească. Eu, în momentul de faţă, nu mai am nimic de pierdut. Dacă am evitat asta până acum, a fost pentru familia mea. Nu mai am nimic de pierdut. Nu te voi ierta niciodată. Eu de Valentin nu o să mă despart niciodată, chit că o să te spânzuri. Cred că e mai mult decât frustrare. În momentul ăsta, el nu are niciun drept. Nu are ce să spună despre mine, pentru că eu nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. Dacă voi ieşi din casă mai devreme de august, eu şi Valentin ne vom căsători mai devreme"
, a declarat Adriana cu lacrimi în ochi la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

În casa "Mireasă pentru fiul meu" bocea, afară stă numai aşa. Imaginea cu care Ana Maria şi-a surprins prietenii

Se iubesc de doi ani, dar sunt în impas! De decizia ei atârnă totul! Vezi ce se petrece în viața unui cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

A dat câteva kilograme jos, iar acum se îndoapă! Cum a fost surprinsă Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mâncarea bat-o vina! Diana Luca de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat proporţii din nou!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro