Agentul Spynews.ro care a făcut pozele astea e în stare de şoc! Deschizi fotografiile pe proprie răspundere! Aşa face Loredana Chivu curat în casă!

+6 click pentru
galerie

Agenţii Spynews.ro au ajuns până în casa celei mai păcătoase dintre asistentele lui Dan Capatos de la "Un show păcătos". Şi am găsit-o pe Loredana Chivu făcând curat într-o ţinută care ar putea băga orice bărbat în... boală.

Misiune periculoasă pentru agentul nostru care s-a infiltrat până în apartamentul superbei blonde. Colegul nostru se află încă în stare de şoc, cu un zâmbet larg pe care nimeni n-a putut să i-l şteargă nimeni de pe figură., nici măcar după ce a fost pălmuit zdravăn de soţia lui. După câteva ore în care n-a putut să articuleze nici un cuvânt, în urmă cu câteva minute, el a scos primele vorbe: "Am nevoie de o menajeră".

Redacţia Spynews.ro a decis să facă o cerere pe care s-o trimită conducerii în care să menţioneze că solicită un spor suplimentar de stres pentru subiectele care o implică în mod direct pe Loredana Chivu. Întrebarea care rămâne este: cum or putea Capatos şi Bordea să facă faţă? Ăştia sunt tari, tată!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro