Aici locuieşte Bianca Drăguşanu! Apartamentul de zeci de mii de euro în care vedeta îşi duce traiul

Era doar o tânără plină de ambiţii în momentul în care a plecat din Călan, oraşul natal.

Formele voluptoase şi trăsăturile sale i-au atras atenţia lui Cătălin Botezatu, cel care i-a şi dat şansa de a lucra ca şi model. Acela a fost momentul în care Bianca Drăguşanu a căpătat notorietate, iar conturile sale bancare începeau să capete zerouri.

Cum nu ducea lipsă de bani, Bianca Drăguşanu a ales să locuiască într-un complex rezidenţial, acolo unde preturile unui apartament la cheie depăşesc cu siguranţă zeci de mii de euro, iar chiria atinge mii.

Din pozele pe care Bianca Drăguşanu le postează adesea pe conturile sale de socializare se observă că nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba de apartamentul său. Bucătăria în care găteşte pare a fi una destul de scumpă, din lemn masiv.

Mergem mai departe în incursiunea noastră prin apartamentul uneia dintre cele mai comentate vedete de la noi şi vă prezentăm spaţiul de relaxare, dar şi camera în care Bianca Drăguşanu face adesea sport.

Aşa cum se observă în fotografia de mai jos, fosta soţie a lui Victor Slav a optat pentru simplitate, dar calitate. Bianca Drăguşanu a mers pe culorile neutre.

Dragoste reluată

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă să se iubească nebuneşte, la mai bine de un an de când au divorţat. Au avut o relaţie tumultoasă, dar într-un final se pare că cei doi au căzut de acord şi au decis să mai dea o şansă iubirii lor.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

A dat modelingul pe croitorie, dar nu se opreşte aici! Bianca Drăguşanu, declaraţie surprinzătoare: "Am o nouă pasiune!"

VIDEO / Bianca Drăguşanu, în lacrimi de 8 Martie. Vedeta şi-a sunat mama, iar conversaţia lor o să îţi dea fiori pe şira spinării. Aşa dragoste să tot vezi

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro