"Ajutor, ne sufocăm!" Ilinca Vandici şi-a sugrumat sânii şi a lăsat la vedere un detaliu jenant

Ilinca Vandici a făcut senzaţie cu apariţia ei la un eveniment monden, care a avut loc miercuri seară, în Capitală. Toţi şi-au îndreptat ochii către decolteul fabulos, însă privirea li s-a lovit de un detaliu jenant.

A vrut să arate că are un bust impresionant, dar a dat chix! Ilinca Vandici a ales să poarte o salopetă din mătase neagră, cu corset, care să-i pună în valoare silueta perfectă.

Vedeta a ales cupe mai mici, cu push-up, care să-i facă un decolteu de invidiat, însă a pierdut din vedere un detaliu jenant. Cupele mult prea mici şi push-up-ul exagerat i-au ridicat sânii atât de mult încât au creat senzaţia că aceasta posedă nişte aripioare la subraţ de toată frumuseţea.

Ilinca Vandici a fost în vizorul presei de fiecare dată când un bărbat era în preajma ei. De ceva timp, însă,  Ilinca nu a dat semne că ar fi implicată într-o relaţie sentimentală. Cea mai mediatizată relaţie a Ilincăi Vandici a fost cea cu Ciprian Marica. 

Povestea de iubire dintre cei doi a căpătat de-a lungul anilor accente de telenovelă, din cauza certurilor şi împăcărilor furtunoase dintre ei. Prezentatoarea şi fotbalistul s-au cunoscut în octombrie 2009 şi au avut o relaţie stabilă mai bine de doi ani, până spre sfârşitul lui 2011, când s-au despărţit din cauza unei presupuse aventuri a fotbalistului cu Bianca Drăguşanu.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Cui îi spune ILINCA VANDICI "te iubesc"? Vedeta e topită!

Şi-a făcut sau nu RETUŞURI? ILINCA VANDICI spune lucrurilor pe nume!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro