Alege o frunză și descoperă cele mai ascunse lucruri despre tine. Te identifici?

© perfecte.ro

O simplă imagine poate spune foarte multe lucruri despre tine. În funcție de frunza pe care o alegi din imaginea de mai sus, prezinți anumite caracteristici unice ție. Prin urmare, alege numărul, apoi citește mai jos descrierea rezultatului!

1. Ești vorbăreț și îți place să stai la povești cu cei din jur. Jumătatea dreaptă a creierului tău este probabil mai dezvoltată decât cea stângă, ceea ce înseamnă că te lași ghidat adesea de emoții, nu de un raționament logic. Ești meticulos și creativ, dar de multe ori te simți copleșit de situațiile problematice care se ivesc în jurul tău.

2. Ești liniștit, detașat, relaxat și prețuiești pacea și înțelegerea. Îți place să faci lucrurile în ritmul tău, dar și să socializezi cu cei din jur. Precaut, preferi să nu te arunci cu capul înainte când vine vorba de a lua o decizie. Nu prea înțelegi matematica și științele exacte, dar te simți atras de poezie și de lucrurile presărate cu filosofie.

3. Preferi să-ți ții viața privată departe de ochii și de urechile indiscrete ale celor din jur, iar când vine vorba de exprimarea sentimentelor, devii și mai introvertită. Ambițios și idalist, nu eziți să muncești din greu pentru a-ți transforma visele în realitate. Din păcate, nu lucrezi foarte bine în echipă și ești cam individualist.

4. Ești foarte intuitiv când vine vorba de cei din jur, inteligent, dar și foarte sensibil. Dintr-un grup de persoane, tu ești cel care vine mereu cu ideile noi și bune, pe care le aprobă, ba chiar le invidiază toți. Observi cu ușurință detaliile pe care alții nu le bagă în seamă, ceea ce te face greu de înlocuit în orice anturaj.

5. Ești serios și încăpățânat. Perseverența și curajul sunt cuvintele care te caracterizează cel mai bine, iar când nu ești de acord cu ceva, te aprinzi și ești dispus să mergi până în pânzele albe ca să demonstrezi că ai dreptate. Pentru tine, faptele contează mai mult decât vorbele și te înconjori de oameni care demonstrează mereu prin comportament că merită să-ți stea aproape.

6. Înțelept, calm, cumpătat, muncitor și inspirat în tot ceea ce faci. Ai o imagine bogată, ești loial și mereu sincer. Pentru tine, manierele și politețea sunt esențiale în relațiile cu cei din jur și tolerezi cu greu nesimțirea sau aroganța.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro