Alex Velea, cea mai emoţionantă declaraţie de iubire pentru Akim! Antoniei i s-au umplut ochii de lacrimi

+4 click pentru
galerie

Alex Velea are doi copii cu Antonia: Dominic şi Akim. © Sursa foto: Facebook

Alex Velea e un bărbat împlinit: îi merge bine atât pe plan muzical, dar şi în cel personal. Iar azi a bifat un moment emoţionant, după ce a făcut public un mesaj sensibil pentru fiul său cel mic. La scurt timp după ce a citit declaraţia de dragoste pentru Akim, Antonia i-a scris imediat un comentariu iubitului ei.

Cel de-al doilea copil al lui Alex Velea cu Antonia s-a născut în urmă cu opt luni. Artistul i-a făcut azi o declaraţie de iubire, iar fanii, dar mai ales partenera lui au avut lacrimi în ochi când au citit mesajul.

"Eşti Universul meu!!! #comorileluivelea#teamtagatpetamplafiindcaestimereuinminteamea", a scris artistul pe pagina lui de Instagram.

 

Esti Universul meu!!! #comorileluivelea #teamtagatpetamplafiindcaestimereuinminteamea

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Alex Velea se iubeşte cu Antonia

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro