Alex Velea i-a mărturisit totul Antoniei chiar de Valentine's Day! Te aşteptai la asta din partea lui?

foto: instagram

Prietenii spun că Alex Velea pur şi simplu o divinizează pe Antonia. Artistul ar face orice pentru mama băieţelului lui, pe care nu încetează să o surprindă zi de zi cu cadouri inedite şi declaraţii de dragoste.

Alex Velea a vrut să-i facă un cadou inedit iubitei lui, Antonia, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Artistul a mărturisit însă că a rămas fără idei, aşa că a apelat la o soluţie de "salvare".

Velea a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu unul dintre căţeii familiei, care se joacă cu pianul lui Dominic.

"Nu ştiam ce surpriză să-ţi fac. Aşa că l-am rugat pe Ahile să-ţi cânte ceva romantic. Dansezi, Antonia?", i-a spus Alex Velea iubitei lui.Jumătate de oră mai târziu se pare că a găsit şi un cadou dulce pentru mama băieţelului ei, pe care l-a prezentat şi prietenilor lui virtuali. Este vorba despre o prăjitură cu zmeură.

"Eşti dulce, Antonia. Zmeurică. Te iubesc",
a completat artistul.

Poveste de dragoste ca în basme

Antonia are în prezent o relaţie cu Alex Velea, împreună cu care are un băieţel, Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. Maya, în vârstă de 4 ani este fiica Antoniei şi a italianului Vincenzo Castellano.

Citeşte şi:

Imaginea cu Alex Velea şi Antonia care i-a emoţionat pe fanii lor: "Sunteţi atât de frumoşi"

VIDEO / Băieţelul Antoniei şi al lui Alex Velea s-a apucat de cântat! Nicole Cherry, primul duet cu Dominic

Dominic, fiul Antoniei şi a lui Alex Velea, leagă prietenii cu alţi copii de vedete! Cum a reacţionat când s-a întâlnit cu fiica Giuliei

Antonia şi-a făcut un selfie, iar fanii ei au fost daţi pe spate de modul în care era machiată: "Arăţi minunat!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro