Alex Velea, la masă cu băieţii! Dominic lipseşte, iar Antonia...

Sursă foto: Facebook

Alex Velea s-a hotărât să-şi petreacă duminica "în familie", dar l-a lăsat pe Dominic acasă.

Artistul a ieşit în oraş să servească cina cu doi băieţi ce par să îi calce pe urme în ceea ce priveşte tatuajele şi stilul vestimentar. Desigur, Antonia se află la braţul lui şi afişează un zâmbet larg camerei de fotografiat.

Pe masă sunt bucate, care mai de care mai sofisticate, de la hamburgeri până la salate. Băuturile nu atrag atenţia, părând să se încadreze în categoria lichidelor "cuminţi" fără alcool.

Poveste de dragoste ca în basme

Antonia are în prezent o relaţie cu Alex Velea, împreună cu care are un băieţel, Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. Maya, în vârstă de 4 ani este fiica Antoniei şi a italianului Vincenzo Castellano.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Alex Velea şi Antonia l-au lăsat pe Dominic şi au fugit din ţară! Unde au plecat cei doi amorezi şi cine îi însoţeşte

Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre întâlnirea cu fata Antoniei: "Am fost într-o ipostază în care nu am mai fost până acum!"

Scârbos sau drăgăstos? Imaginea cu Alex Velea care i-a împărţit pe fanii artistului în două tabere. "O faci geloasă pe Antonia"facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro