Alex Velea şi Antonia NU vor cânta la Festivalul Callatis! Ce i-a făcut să renunţe

Antonia şi Alex Velea au fost trecuţi pe lista artiştilor ce vor cânta la ediţia din acest an al Festivalului Callatis, însă o problemă a organizatorilor i-a făcut să se răzgândească şi să nu mai urce pe scenă.

Antonia şi Alex Velea au refuzat invitaţia de a participa la Festivalul Callatis după că au aflat că ar trebui să cânte pe gratis. Potrivit Ring.ro, neînţelegeri dintre Primăria Mangalia şi Primăria Constanţa, au dus la tăierea fondurilor alocate acestui eveniment.

Astfel de pe listă au fost tăiaţi mai mulţi artişti ce refuză să cânte gratis, printre care şi Antonia şi Alex Velea, care au spus "pas" imediat ce au aflat că nu vor fi renumeraţi.


Festivalul Callatis este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică și cultură din România. Principala manifestare culturală din cadrul festivalului constă în serile de spectacol de muzică, la care participă cei mai de succes cântăreți din fiecare an. De asemenea, mai au loc și lansări de carte sau alte manifestări, în funcție de evenimentele culturale din fiecare an.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Antonia este o gravidă din ce în ce mai sexy! Sânii ei explozivi abia i-au încăput în bluză

Incredibil! Antonia, cu burtica de graviduţă şi sânii la vedere: "Sexy mami"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro