Alexandra Becali, apariție de senzație! Dacă o vede Gigi Becali așa, va turba de furie / Video paparazzi

+12 click pentru
galerie

Alexandra Becali pare să profite la maximum de vremea de afară. Și, mai mult decât atât, simțind că a venit, cu adevărat, primăvara, fiica lui Gigi Becali a ieșit în oraș pentru a cumpăra suficiente flori încât să decoreze un penthouse cu ele.

Zilele trecute, Alexandra Becali a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro la cumpărături. Voia mai multe buchete de flori, așa că fiica lui Gigi Becali a mers la o florările de lux de unde a cumpărat tot ce și-ar fi putut dori și, generoasă, a achitat toate cele cumpărate cu cardul.
Doar că, pe lângă cantitatea impresionantă de flori cumpărată, altceva a sărit în ochii paparazziilor Spynews.ro. Mai exact, ținuta fiicei latifundiarului din Pipera, Alexandra părând decisă să facă ”victime” în rândul bărbaților care se aflau în preajmă.


Astfel, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a optat pentru o ținută sport, asorată cu o gentuță finuță, de firmă, care costă câteva mii de euro. Iar treningul, unul de culoare albastră, pe care l-a luat pe ea era extrem de mulat pe formele senzuale ale tinerei. Așa că, deși era îmbrăcată până-n gât, nimeni nu putea să nu îi observe rotunjimile generoase din partea de sus a corpului, bluza mulându-se la cel mai apetisant mod cu putință pe decolteul acesteia. De altfel, nici  pantalonii pe care îi avea pe ea nu ascundeau prea multe, formele Alexandrei fiind extrem de vizibile prin ei...
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri din lumea întreagă te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro