Alexandra de la "Insula Iubirii", mesaj dur la adresa cuplului Aurel-Diana: "Karma n-are meniu, primești ceea ce meriți!"

+4 click pentru
galerie

Alexandra de la "Insula Iubirii", mesaj tăios la adresa cuplului Aurel-Diana. © Facebook

Alexandra Diaconescu, fostă concurentă a emisiunii "Insula Iubirii", a exprimat o părere destul de tranșantă în ceea ce îi privește pe Aurel, fostul iubit, și Diana, la rândul ei, fostă concurentă.

Cei doi și-au făcut relația oficială în cadrul emisiunii "Agenția VIP", unde Alexandra a avut și o intervenție telefonică. 

Ulterior, aceasta a mai avut de împărtășit unele lucruri în legătură cu noul cuplu, pe pagina sa de Facebook.

"Voi incepe prin a vă mulțumi pentru mesajele trimise si pentru empatia de care ati dat dovadă. Din respect pentru producție și pentru oamenii ce ne-au fost alături din spatele micilor ecrane o lungă perioadă de timp am decis să intru în legătură directă astăzi pentru a-mi exprima părerea în legătură cu noul cuplu " Diana și Aurel". Nu vreau să mai fiu asociată cu ei sau să mai fiu implicată în vreun fel în acest subiect. Comportamentele noastre vorbesc de la sine iar deciziile pe care le luăm în viață ne definesc ca oameni. Menționez că a fost ultima oara când am discutat pe acest subiect și sper să îmi respectați decizia. Suntem oameni liberi și avem dreptul să ne trăim viața după bunul plac (Eu aleg să nu o fac la TV, dorindu-mi intimitate!) Fiecare este construit într-un anumit fel, trăind după valorile și propriile principii. Indiferent de următoarele subiecte nu va mai exista vreo reacție din partea mea. Am lucruri mult mai importante de făcut si nu-mi pot consuma energia inutil. KARMA HAS NO MENU, YOU GET SERVED WHAT YOU DESERVE (Karma n-are meniu, primești ceea ce meriți)!" au fost cuvintele postate de către Alexandra.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro