Alexandra Dinu iubeşte din nou? Află cine e bărbatul care i-ar fi furat inima!

+2 click pentru
galerie

Alexandra Dinu ar trăi o frumoasă poveste de amor cu Luca Bastianello, partenerul ei din serialul "Rosso San Valentino". Potrivit presei din Peninsulă, fosta soţie a lui Adrian Mutu ar forma un cuplu cu partenerul ei de film nu doar pe micul ecran, ci şi în viaţa reală. Ce spune frumoasa blondă despre speculaţiile apărute în presă?

"Luca Bastianello este o persoană minunantă, un om extrem de important în viaţa mea. Îl descopăr zi de zi pe Luca, actorul din film. Nu cred în dragoste la prima vedere. Caut un bărbat sincer care să-mi ofere stabilitate mie şi copilului meu. Situaţia financiară a partenerului meu contează. Îmi doresc mult să călătoresc, să am o casă a mea, îmi place să traiesc frumos", a spus Alexandra Dinu într-o emisiune de la Kanal D.

Actriţa a dezvăluit şi peste ce nu ar putea trece într-o relaţie.

"Nu cred că aş trece peste infidelitate. Este o dovadă de respect. dacă înşeli nu demonstrezi că eşti un om de caracter. De la partener pretind fidelitate maximă", a spus Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu între anii 2001-2003. Cei doi au împreună cu băiat, Mario, în vârstă de 11 ani. De-a lungul timpului a avut mai multe relaţii eşuate, cea mai recentă fiind cea cu afaceristul  Andreea Rizzoli.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro