Alexandra Dinu şi Adrian Mutu trec printr-o dramă de neînchipuit: băieţelul lor a fost operat pe cord deschis!

+3 click pentru
galerie

Adrian Mutu şi fosta sa soţie trec prin momente dificile: Mario, băieţelul lor în vârstă de 11 ani, a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord deschis. Operaţia a fost necesară după ce lui Mario i s-a descoperit o afecţiune la inimă, a declarat mama copilului pentru publicaţia italiană Gente.

"Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc ce probleme au la inimă şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri. Şi pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă...M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Şi cred, şi voi lupta pentru asta, că acest test să fie obligatoriu pentru toţi copiii", a declarat Alexandra Dinu pentru Gente.

Conform fostei soţii a fotbalistului, Mario avea o problemă des întâlnită la copii, un defect septal. De obicei, acastă afecţiune se rezolvă prin microchirurgie, însă, pentru că nu a fost posibil în acest caz, fiul fotbalistului român a fost supus unei operaţii pe cord deschis.

"I-am explicat lui Mario că această operaţie era necesară pentru a avea o inimă de mare sportiv, iar apoi la rândul lui să le spună altor copii care au aceeaşi problemă cum să se vindece. Acum am o misiune: să promovez o fundaţie care să se ocupe de probleme cardiace la copii, pentru a informa şi preveni", a mărturisit Alexandra.

Ea a afirmat că operaţia a decurs perfect şi că după ce se va reface fiul ei vor pleca într-o călătorie în Orient. Atât Adrian Mutu, cât şi Luca Bastianello, iubitul actriţei, de care băieţelul este foarte ataşat, au fost alături de Alexandra în timpul intervenţiei.
Mario Mutu este primul copil al atacantului român de la Ajaccio. El mai are două fetiţe cu actuala lui soţie Consuelo Matos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro