Alexandra, fostă concurentă la "Insula Iubirii", mesaj dur pentru bărbaţii care vor să o agaţe: "Mă pot satisface şi singură"

+3 click pentru
galerie

Alexandra, fostă concurentă la "Insula Iubirii" © Facebook

Alexandra, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a tranmis un mesaj dur către toţi cei care o critică, dar mai ales pentru bărbaţii care încearcă să o agaţe şi nu reuşesc, apoi spun că este cu nasul pe sus.

Alexandra s-a transformat radical de când s-a întors din Thailanda. Tânăra a slăbit enorm, şi-a pus acid hialuronic în buze, silicoane şi şi-a operat şi nasul. Mulţi oameni au criticat-o pentru faptul că "nua r mai fi ea", dar bruneta a decis să le dea un răspuns clar.

"Exista o sumedenie de femei cărora le place să fie intreținute! Ei bine, eu mă pot satisface şi singură! Sunt nebuna aia singură si independentă de care fug bărbaţii care se simt inferiori. dragilor, daca o femeie arata bine, isi castiga existenta si totusi este singura, nu e nebună! Are doar pretenţii si nu şi pierde timpul cu orice pierdevară. Nu e nimic rău în asta, doar că o astfel de femeie va avea perioade mai lungi de singurătate! Imi pot satisface şi singură poftele. Îmi pot permite o cina în oras, ieşiri, vacante şi tot ce imi doresc! Muncind şi economisind poţi obtine ceea ce iti doresti si fara ajutor! Pentru mine, un barbat cu bani va reprezenta cel mult un bonus, niciodata o scara catre succes!", a scris Alexandra. 

"De ce să-mi doresc un bărbat care să vina cu multe "la pachet" cand eu sunt diferită faţă de el? Împreună cu omul iubit poţi construi palate... Iubesc conceptul de egalitate între femeie şi bărbat! În rest, recunosc... sunt greu de satisfăcut! Nu voi pleca urechea la orice băieţel care m-ar adăuga pe lista lui de cucerici!", a mai scris fosta concurentă la "Insula Iubirii".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro