Alexandra Stan nu e singura vedetă caftită! Şi ele au fost defigurate de iubiţi! / Galerie foto

+7 click pentru
galerie

Sunt tinere, frumoase, dar asta nu le-a ajutat prea mult în viaţa sentimentală. Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu şi Loredana Chivu sunt doar câteva dintre vedetele care au la activ o relaţie cu scântei.

Ele o înţeleg mai bine ca oricine pe Alexandra Stan:

Ana Maria Georgescu a ajuns să regrete legătura cu Florin Chilian. Dragostea s-a dus repede, amintirile au rămas. "În urmă cu patru ani am avut un accident de maşină. Eu şi Florin ne-am certat pe drum. A început să strige că eu sunt de vină. Apoi a început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă. Mergea la maşină, încerca să schimbe roata, apoi venea şi mă agresa. M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură", mărturisea artista în 2010.

Şi Larisa Drăgulescu l-a defăimat public pe gimnastul Marian Drăgulescu. Motivul: bătăile multiple primite de la cunoscutul sportiv. De aici până la divorţ nu a mai fost decât un pas.

Andreea Spătaru a ieşit şifonată din relaţia cu Boschet. Frumoasa blondă şi-a primit "pedeapsa" chiar în stradă. Cu toate astea, diva nu a făcut reclamaţie la poliţie.

Pe vremea când nu era cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu a avut probleme cu un partener violent. "Ajunsese să nu se mai poată controla. Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat", a povestit în 2011 un apropiat al Biancăi.

Fotbaliştii au ieşit şi ei în atac. Daniela Crudu a fost bătută şi arsă cu ţigara de Mihai Costea. Bruneta a uitat şi l-a iertat. Din dragoste...
Mădălina Pamfile a fost tăiată cu un cuţit pentru că nu a fost cuminte. Vinovatul: Gabi Matei.

Loredana Chivu a rămas cu sechele după o relaţie cu un bărbat violent. "O susţin pe Alexandra Stan!  Numai cele care au trecut prin aşa ceva înţeleg teama şi spaima cu care te lupţi zi de zi", mărturiseşte asistenta lui Capatos. 

Gabi Cristea l-a părăsit pe Marcel Toader după un astfel de episod. "Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori.  Nu am să intru în amanunte, pot doar să spun că s-a intâmplat şi nu trebuia. Prima data zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară e deja prea mult. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viaţa, ştiu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie", declara Gabi Cristea la Acasă TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro