Alexandra Stan primeşte un ajutor nesperat! Smiley îi face o propunere care, cu siguranţă, o să o facă să ţopăie de bucurie

+2 click pentru
galerie

E tânăr, simpatic, pe val şi frânge inimile multor femei. Smiley este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz, însă e tare pretenţios atunci când vine vorba de sexul frumos. Artistul e singurel de aproape 1 an de când s-a despărţit de Laura Cosoi şi, chiar dacă presa l-a cuplat cu diverse colege de breaslă, printre care se află şi Sore, Smiley spune că, momentan, nu există nicio femeie în viaţa lui.

"Sunt iubit şi iubesc foarte mulţi oameni. Nu am o iubită, dar vă anunţ dacă e cazul. Pentru asta nu o să fac casting niciodată!", ne-a dezvăluit Smiley.

Vrea să lucreze cu Alexandra Stan

Artistul a vorbit şi despre scandalul dintre cântăreaţa Alexandra Stan şi managerul ei, Marcel Prodan, care a şocat zilele trecute showbiz-ul autohton. Chiar dacă nu o cunoaşte personal, Smiley recunoaşte că i-ar plăcea să lucreze cu Alexandra Stan.

"Eu nu sunt un tip posesiv, nu mă comport agresiv şi spun asta şi în versuri. În general sunt un tip paşnic şi cred că nu se rezolvă nimic prin violenţă. Dimpotrivă, se crează şi mai multe probleme. Nu sunt de acord cu tot episodul ăsta de care am auzit, iar ,în general, nu sunt de acord cu violenţa indiferent că este între un bărbat şi o femeie, între o femeie şi o femeie, între rase, între religii sau tot ce vrei. Nu o cunosc pe Alexandra Stan personal, dar, dacă ni s-ar comisiona ceva, am colabora cu plăcere cu ea", a spus Smiley.

Nu rata emisiunea "Acces direct" de astăzi, începând cu ora 17:00, la Antena 1, pentru a vedea mai multe declaraţii incendiare cu artistul momentului!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro