Alexandru Arşinel a primit restricţie! "Mă urmăreşte o anumită suferinţă care nu te lasă să dormi noaptea"

Alexandru Arsinel © Captura Antena Stars

Alexandru Arşinel a relatat pentru "Răi da Buni" care este starea sa de sănătate, dar şi a soţiei, cum a petrecut Crăciunul şi Revelionul, dar şi ce îşi doreşte pentru anul 2018. De asemenea, artistul a povestit că este restricţionat şi că nu are voie să facă multe lucruri, de la ultima intervenţie pe care a avut-o.

Alexandru Arşinel a vorbit pentru emisiunea "Răi da Buni" despre starea de sănătate a lui, dar şi a soţiei sale, cât şi despre ce restricţii are. De asemenea, artistul a povestit cum şi-a petrecut sărbătorile, dar şi ce rezoluţii are pentru acest an. 

"Starea mea de sănătate este bună. Chiar mă simt bine. Aţi intrat la mine în birou când ascultam Doga. Petrec în acest timp mai mult decât pe scenă, pt că activitatea de manager implică mult. Uneori e prima casă, de aceea mi s-a reproşat o viaţă întreagă că am uitat să mai vin şi acasă....vreo 60 de ani. Am tăiat porcul împreună cu băieţii mei şi am avut prospături. Eu m-am bucurat mai puţin pentru că mă urmăreşte o anumită suferinţă care nu te lasă să dormi noaptea. (...) Mi-aş dori să mai fac încă o dată Crăciunul şi Revelionul. Am toate restricţiile posibile. Să nu mănânc, să nu conduc, să nu mă trezesc dimineaţa. Nu pot trăit aşa. Îmi doresc să fiu sănătos, eu şi familia şi să o ajute Dumnezeu mai mult pe soţia mea. Îmi doresc o stagiune de succes", a povestit Alexandru Arşinel pentru "Răi da Buni".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro