Alexandru Arşinel reacţionează dur, după scandalul în care a fost implicat medicul său: “Este ceva oribil”

+3 click pentru
galerie

Alexandru Arșinel © arhivă

Alexandru Arşinel îi ia apărarea medicului Mihai Lucan, cel care l-a operat în anul 2013. Atunci marele actor a fost supus unei operaţii de transplant de rinichi. 

Alexandru Arşinel cataloghează drept „ceva oribil” acuzaţiile de tentativă de omor care i se aduc doctorului. Medicul Mihai Lucan este acuzat de tentativă de omor, iar în rechizitoriu procurorii au scris că acesta ar fi încercat să secţioneze intenţionat artera unui pacient pentru a-i face rău unui coleg de al său.

"Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez", a declarat Alexandru Arşinel, potrivit Mediafax.

În anul 2013, când Alexandru Arşinel a fost operat, s-a declanşat un mare scandal, medicul fiind acuzat că i-ar fi acordat tratament preferenţial marelui actor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro