Alexandru Arşinel se pregăteşte pentru nunta de aur! Metoda inedită prin care a "agăţat-o" pe cea care îi este alături de-o viaţă

Este un artist care se poate mândri cu o carieră imensă, dar şi cu o viaţă de familie frumoasă. Alexandru Arşinel se pregăteşte să facă nunta de aur.

Invitat într-o emisiune TV; Alexandru Arşinel a relatat modul în care a "agăţat-o" pe femeia care e alături de el necondiţionat. Actorul va face pe 23 august nunta de aur.

"50 de ani de mariaj se împlinesc peste doi ani, dar anul ăsta se împlinesc 50 de ani din ziua în care ne-am cunoscut. La ştrandul Tineretului am cunoscut-o. Se îmbăia. Era foarte frumoasă şi e şi acum. Îmi plăceau mai mult brunetele. Am întrebat-o dacă m-aş îneca, ar încerca să mă salveze? Mi-a dat numărul de telefon şi l-am ţinut minte. Mi-am amintit după o săptămână. Operaţia de hernie de disc am făcut-o de două ori. Sunt nişte dureri cumplite, nu mai puteam să stau în picioare. Am cântat pe scaun. La început ca să fac rost de bani, cântam prin baruri, câte trei pe noapte. Anul ăsta fac nunta de aur pe 23 august", a declarat Alexandru Arşinel, joi, într-o emisiune TV.

Alexandru Arșinel este un actor român de comedie, care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film. Este director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București. Actorul este căsătorit cu Marinela.

A.B.

Foto: printreranduri.eu

Citeşte şi:

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel ar putea fi interzişi pe TV! Reacţiile actorilor

Artiştii, cutremuraţi de tragedia din Clubul Colectiv! Alexandru Arşinel a fost impresionat până la lacrimi

Alexandru Arșinel, urmărit de regrete! Ce a făcut cu doi înainte de operaţia de transplant de rinichi?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro