Alina Laufer este dispusă să facă orice pentru a rămâne însărcinată! Declaraţii PICANTE din intimitate

Este una dintre cele mai frumoase femei din show-biz-ul autohton, iar după ce a reuşit să scape de aproape zece kilograme, s-a transformat într-o adevărată bonbă sexy. Cu toate acestea, Alina Laufer nu se teme că ar le-ar putea pune din nou la loc, dar nu oricum, ci în urma unei sarcini.

Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, este de aproape trei ani soţia lui Ilan Laufer, un afacerist evreu, care a reuşit să îi redea blondei din nou încredere în iubire, dar mai ales într-o căsătorie. Încă de la nuntă, cei doi au spus că sunt nerăbdători să aibă un copil împreună, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum.


Chiar dacă duc o viaţă ca în poveşti, Alina şi Ilan simt totuşi lipsa unui copil în viaţa lor, iar pentru a-şi îndepli acest vis sunt dispuşi să facă orice. „Anul ăsta vrem copil. Plecăm în multe vacanţe anul ăsta, căci am auzit că trebuie să fii relaxată ca să poţi rămâne însărcinată. Următoarea vacanţă este la ski în Austria, săptămâna viitoare, iar apoi mergem în Istrael. Încercăm şi la frig şi la căldură”, a declarat Alina Laufer.


Alina Laufer mai are un copil din căsătoria anterioară, cu Jorge, iar cea mică are o relaţie foarte frumoasă cu Ilan. "Avem o relaţie normală, de familie, Karina îl iubeşte şi îl respectă pe Ilan. Cred că e cel mai cuminte copil pe care îl cunosc şi nu spun asta pentru că e al meu. Avem o viaţă foarte liniştită, ne iubim foarte mult şi ne dorim mulţi alţi copii: între 3 şi 6", povestea în urmă cu ceva timp Alina Laufer. 

Citeşte şi:

După ce şi-a "tunat" posteriorul, Alina Laufer a trecut la şedinţele foto incendiare. Aşa arată "bombeul" ei în care a injectat două kilograme de grăsime

Mihai Morar, impresionat de casa luxoasă a Alinei Laufer: "Când o scoţi la vânzare, să mă anunţi şi pe mine să mă împrumut!"

Alina Laufer "s-a tunat" din nou: "Dacă slăbeam, eram femeia "şnur", fără...!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro