Alina Pușcaș, dezvăluiri despre botezul care urmează! Declarații EXCLUSIVE

Alina Puşcaş este o femeie cu adevărat fericită şi împlinită de când l-a adus pe lume pe micuţul ei, născut la sfârșitul lunii august a anului trecut. Iar acum mai are un singur lucru de făcut pentru ca totul să fie perfect în viața ei: botezul copilului.

Într-un interviu de senzație pe care frumoasa Alina Pușcaș i l-a acordat lui Ameri Nasrin, prezentatoarea Star Magazinului de Weekend de la Antena Stars, prezentatoarea Tv a vorbit, pe șleau, despre viața ei de când a devenit mamă și ne-a dezvăluit când îl va boteza pe micul ei odor. 
”Amândoi am avut noroc cu Alexandru, nu ne-a făcut zile sau nopți fripte. Acum, la șase luni, băiețelul mănâncă mai mult doar”, spune, cu un zâmbet pe care doar o mamă îl poate avea, Alina Pușcaș despre băiețelul ei.
Mai mult, recunoaște vedeta, Mihai, iubitul ei i-a fost de foarte mare ajutor. ”Mihai schimnbă scutece și mama lui Mihai ne ajută foarte mult. Lui îi este foarte frică doar să îi facă băită pentru că se teme că i-ar putea aluneca din mână, în rest le face pe toate”, ne-a mai mărturisit Alina.
În altă ordine de idei, vedeta TV recunoaște că momentul în care a născut a fost, cu adevărat, o sărbătoare pentru ea, motiv pentru care a și petrecut așa cum se cuvine. ”Am făcut o petrecere și la clinică după ce am născut. Ne-au lăsat, așa că am chemat vreo 80 de persoane, am luat pizza și sucuri să sărbătorim”, povestește, amuzată, prezentatoarea TV care se pregătește, din nou, d eo mare petrecere. ”Vom face botezul, cu siguranță, în luna mai a acestui an. Nașii nu sunt persoane publice, sunt prieteni de-ai lui Mihai”, spune Alina.
De asemenea, experiența maternității pare să îi fi plăcut foarte mult frumoasei vetede TV, motiv pentru care și vrea să o repete. ”Eu vreau cel puțin doi copii. Mi-aș dori o fetiță când va fi să mai facem un copil”, a explicat vedeta.
Mai multe declarații, în exclusivitate, veți putea urmări doar la Star Magazin de Weekend, emisiune prezentată de Ameri Nasrin, astăzi, începând cu ora 14.00, la Antena Stars
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro