Alina Puşcaş, bătăi de cap: "Complicat cu..."

Alina Puşcaş este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul românesc. Vedeta se poate lăuda cu un fizic impresionant la mai puţin de jumătate de an de când a devenit mămică.

Se pare că şi micuţul ei o ajută să fie într-o formă de zile mari, căci de fiecare dată când se trezeşte, Alina Puşcaş este lângă el pentru a avea grijă ca totul să fie în regulă. "El se trezeşte la 3, la 6", a scris vedeta pe pagina unui site de socializare. 

Mereu pe fugă, între rolul de mămică şi cariera de succes pe care o are, vedeta emisiunii "Te cunosc de undeva" pare să nu fie o împătimită a trezitului de dimineaţă. "Bună dimineaţa. Complicat cu trezitul asta", a mai completat Alina.

Fanii ei au încurajat-o şi i-au spus că are o mulţime de motive de bucurie.  "Ai destule motive frumoase pentru a te trezi cât mai devreme", a scris un internaut.

Are un băiat

Mihai Stoenescu, tatăl copilului pe care prezentatoarea TV l-a adus pe lume, este un renumit medic stomatolog. Vedeta a nascut pe 29 august, la o clinică particulară din Bucureşti. Alina Puşcaş este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Vai, dar ce imagine! Raluca, ai văzut? Pepe a apărut de ziua lui alături de o bombă sexy de la noi

Imagine de colecţie! Alina Pușcaș, în tandrețuri cu iubitul ei!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro