VIDEO / Alina Puşcaş, despre experienţa de mămică: "La început, a fost un străin pentru mine"

foto:instagram

Alina Puşcaş este o mămică fericită şi norocoasă. Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" a  mărturisit că venirea pe lume a fiului ei, Alexandru, a şocat-o iniţial şi că i-a trebuit ceva timp până să se adapteze la noua viaţă.

Alina Puşcaş este în al nouălea cer de fericire de când a devenit mămică. Actriţa a mărturisit însă că primele săptămâni petrecute împreună cu bebeluşul ei au fost "condimentate" cu un amalgam de sentimente şi senzaţii noi. Vedeta a mărturisit că a durat ceva timp până să se adapteze şa programul nou-născutului, care l-a început îi părea un străin, căci nu-i venea să creadă că bebeluşul din burtica ei este acum o fiinţă vie.

"Prima lună a fost una plină de nopţi nedormite. Mi s-a spus că sunt o mamă norocoasă pentru că Alexandru doarme câte 3-4 ore pe noapte. Era o senzaţie bizară, pentru că până la urmă mi se părea un străin. A fost un moment şocant. Ulterior, când am început să-l alăptez, să petrec foarte mult timp alături de el am început să mă apropii de el şi să vină sentimentul acela de iubire. Mai am încă vreo 4 kg de dat jos, dar încă nu m-am apucat de dietă şi nici de sport, pentru că încă nu am voie", a declarat Alina Puşcaş la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

Alina Puşcaş, o graviduţă sexy! Ce mare i-a crescut burtica! A încercat să o mascheze, dar tot s-a văzut

Se pregătește să nască, dar tot are grijă să fie frumoasă! Alina Pușcaș, cu burtica la vedere, are preocupări de... domnișoară

Alina Puşcaş, nerăbdătoare să devină mămică! Am aflat cât timp mai are până când o să nască

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro