Alina Puşcaş, filmată de iubit în timp ce năştea: "Nu sunt căsătorită şi nici cerută"

foto: arhiva

Alina Puşcaş trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, când reuşeşte să îmbine cu succes viaţa profesională şi cea familială. Actriţa a devenit de curând mămică şi a dezvăluit că momentul a fost înregistrat de tatăl copilului ei.

Alina Puşcaş este o mămică sexy şi plină de viaţă. Actriţa a reuşit să revină la muncă la numai câteva săptămâni de când a devenit mămică şi mărturiseşte că a trebuit să-şi readapteze tot programul la cel mic.

Vedeta a dezvăluit că naşterea a fost un moment special, pe care şi-l va aminti întocmai toată viaţa, mai ales că iubitul ei a filmat tot. Cât despre posibilitatea de a deveni soţie, aceasta a spus că cererea încă nu a venit.

 „După naştere mai am de dat patru kilograme jos. Am fost o gravidă agitată şi petrecăreaţă. Cel mai greu a fost în prima lună de la naştere. A trebuit să-mi readaptez tot programul. Am găsit soluţii, pentru că la început n-am avut nici un ajutor. Eram doar eu, Mihai, şi atât. N-am avut pretenţia din partea mamei lui Mihai, pentru că, până la urmă, ultima dată când a pus mâna pe un copil mic a fost acum 41 de ani. Bonele mă recunoşteau, am avut probleme şi îmi cereau bani mai mulţi, cam 1.000 €. Mihai m-a filmat în timp ce năşteam. În noiembrie facem un an de relaţie”. Ea mai vrea moştenitori: “Aş mai face un copil, dar nu acum, o fetiţă peste doi, trei ani. Deocamdată nu sunt căsătorită şi nici cerută. Dar nu insist, las lucrurile să se întâmple de la sine”, a declarat Alina Puşcaş pentru OK!.

Alina Puşcaş este fost model şi om de televiziune. Prezintă show-urile "Te cunosc de undeva" şi "Splash - Vedete la apă" de la Antena 1.

Citeşte şi:

Alina Puşcaş, o graviduţă sexy! Ce mare i-a crescut burtica! A încercat să o mascheze, dar tot s-a văzut

Se pregătește să nască, dar tot are grijă să fie frumoasă! Alina Pușcaș, cu burtica la vedere, are preocupări de... domnișoară

Alina Puşcaş, nerăbdătoare să devină mămică! Am aflat cât timp mai are până când o să nască

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro