Alina Sorescu, despre ultimul trimestru de sarcină: "Mă simt obosită!"

Alina Sorescu zâmbeşte mereu de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Ea şi soţul ei, Alexandru Ciucu, sunt mai fericiţi ca niciodată pentru că în curând îşi vor mări familia.

Alina Sorescu a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară, în urmă cu câteva luni, iar sarcina ei decurge destul de bine. Cu toate acestea, fiind în ultimul trimestru, cântăreaţa se simte cam obosită, din cauză că trebuie să aibă grijă şi de Carolina.

"Pentru mine cea mai mare bucurie e să vin la cumpărături pentru fetiţele mele. Sunt în şase luni jumătate. Sarcinile au fost similare. Am fost norocoasă să am sarcini destul de uşoare. Mă simt puţin obosită, dar sunt ok. Carolina are nevoie şi ea de mine. Am luat aproape zece kilograme. Astă-toamnă am plecat câteva zile la Stockholm ca să fim noi doi singuri", a declarat Alina Sorescu, miercuri, într-o emisiune TV:

Alina Sorescu (29 de ani) este măritată cu Alex Ciucu, cel care le face costumele chiar şi celor din Casa Regală a României. Cei doi au împreună o fetiţă, Elena Carolina, născută în 2014 şi urmează să vină pe lume şi cea de-a doua lor fetiţă.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Alexandru Ciucu, mesaj emoţionant pentru fetiţa lui: "La mulţi, mulţi ani iubita mea!" Continuarea este emoţionantă

VIDEO / Alina Sorescu, dezvăluiri de ultimă oră despre sarcină! Când va veni pe lume cea de-a doua fetiţă a artistei

FOTO / 2016 vine cu o "explozie" de bebeluși! Ce vedete vor deveni părinți anul viitor


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro