Alina Sorescu, emoţii de nedescris înainte să devină mamă pentru a doua oară! Declaraţii EXCLUSIVE despre ultimele pregătiri

Mai are aproape două luni până când va deveni, din nou, mamă, iar Alina Sorescu arde de nerăbdare să îşi strângă fetiţa la piept. Artista nu este la prima experienţă de acest gen, dar emoţiile şi-au spus cuvântul şi de această dată.

Micuţa Carolina, primul copil al cuplului Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, a împlinit deja un an, iar părinţii ei se pregătesc intens pentru venirea pe lume a celei de-a doua fetiţe, iar numărătoarea inversă a început deja, cântăreaţa având mai puţin de două luni până la marele eveniment.
Chiar dacă a mai trecut prin aceleaşi emoţii, Alina Sorescu nu a fost scutită de fluturaşii din stomac, la gândul că va aduce pe lume încă o fetiţă. „Am emoţii. Poate nu la fel de mari ca prima oară, căci am deja experienţă. Mi-a fost mai greu de data aceasta, căci o am deja pe Carolina şi trebuie să mă ocup întâi de ea şi apoi de mine”, a declarat Alina Sorescu.


Diferenţa destul de mică dintre fetiţe este un plus pentru cei doi părinţi, care s-au decis să refolosească multe din lucrurile Carolinei. „Vom refolosi multe lucruri de la prima fetiţă, cum ar fi căruciorul, dar ceea ce am cumpărat deja este pătuţul. Nu ne-am gândit prea mult la organizarea naşterii sau a botezului. Aşteptăm să se nască şi abia apoi”, a mai spus Alina.


Alina Sorescu se poate considera o mămică norocoasă, artista având în Carolina un ajutor de nădejde. „Carolina dansează cu burtica mea, îmi dă să mănânc pentru bebe, iar acum, în casă, nu mă mai strigă mami, ci mami şi bebe. Suntem la dublu. Cred că se vor înţelege bine, mai ales că sunt fetiţe amândouă, sau cel puţin noi aşa sperăm”, a declarat artista.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro