Altele i-ar râde în nas, dar Otilia Bilionera s-a făcut cârpă în fața iubitului! A făcut cel mai mare sacrificiu ca să o ia milionarul de nevastă

+2 click pentru
galerie

După ce, în ultima vreme, mai multe înalte fețe bisericești au fost surprinse în tot felul de ipostaze ”păcătoase”, scandalurile din Biserică fiind, în acestă perioadă, mai dese ca niciodată, Otilia vrea să renunțe la credința ortodoxă. Doar că nu o face din această cauză principială, ci pentru că i s-a impus...

Credincioasă din fire, Otilia a fost crescută, încă de mică, în spiritul creștinismului ortodox. Cu toate acestea, spun sursele noastre, acum, din dragoste pentru Sinan Ackil, Otilia este la un pas de a renunța la credința strămoșească și să devină musulmană. Motivul, ne-au dezvăluit sursele citate, este legat de faptul că Sinan, iubitul ei și unul dintre artiștii favoriți al președintelui turc, Recep Erdogan, vrea ca înainte de căsătoria lor, Otilia să renunțe la creștinism și să se convertească în religia lui, cea musulmană.
Culmea este că, Otilia, îndrăgostită cum este, vrea să facă gestul, asumându-și astfel toate riscurile pe care le aduce convertirea ei. Iar printre acestea trebuie să enumerăm și faptul că, dacă va respecta tradițiile musulmane la modul strict, așa cum, probabil, își dorește Sinan, acesta fiind musulman practicant, artista va fi nevoită să renunțe la aparițiile ei pline de senzualitate de pe scenele lumii și, implicit, să renunțe la succesul pe care âîl avea până în prezent.
Are o pasiune nestăpânită pentru turci
Otilia Bilionera a trăit, cu ceva vreme în urmă, la intensitate maximă, emoțiile unei cereri în căsătorie, ea și Sinan Ackil formând, probabil, cel mai iubit cuplu din Turcia. De altfel, Otilia pare să se îndrăgostească doar de turci, ultimele trei relații ale acesteia fiind cu bărbați din acea țară. Iar înainte de Sinan s-a iubit cu Angel, un multimilionar din Istanbul, bărbat care ar fi făcut orice pentru artista de la noi, dar care a fost părăsit pentru că devenise prea posesiv. Sinan Akcil este unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision. El a ajuns în presa tabloidă după ce s-a iubit cu Alexandra Rodrigues, fosta iubită a lui Justin Bieber.
Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din tară, dar si din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro