"Alţi colegi de-ai mei cer bani pe negativele lor. Nasol". Află ce vedetă îşi jigneşte colegii pe site-urile de socializare

+2 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu sare la gâtul colegilor de breaslă care nu sunt la fel de binevoitori ca şi el şi care nu vor să împărtăşească din experienţa lor, din egoism sau interese financiare meschine.

Mihai a oferit gratis negativul melodiei "Tornero", ba chiar a făcut un gest frumos şi a postat-o şi pe cel mai popular site de socializare. După cadoul pentru fanii săi nu a ezitat să facă reclamă la bunătatea lui, în timp ce îşi pune colegii într-o lumină proastă.
"Azi mi-a cerut cineva negativul melodiei mele TORNERO. Dacă tot l-am căutat şi i l-am dat omului, vi-l dau şi vouă aici, GRATUIT. Baftă şi spor la cântat! Alţi colegi de-ai mei cer bani pe negativele lor. Nasol! Mi se pare o tâmpenie ! Dacă nu laşi oamenii să-ţi cânte piesele, ce folos că le-ai mai lansat?", este mesajul pe care Traistariu l-a postat pe contul său de facebook.
Cu toate că gestul lui nu a fost unul frumos faţă de colegii lui, fanii au fost foarte încântaţi, ba chiar au lăsat mesaje de mulţumire şi de recunoştinţă faţă de vedetă. "Felicitări ! Nu ai doar o voce deosebită ci şi un suflet minunat. Şi când mă gândesc că în urmă cu aproape 20 de ani plăteam pentru negative, asta dacă aveam norocul să le găsesc pe la colegi la festivaluri", comentează un fan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro