Vrea să trăiască şi să iubească. Fire optimistă, Teo Trandafir îi condamnă pe cei care au ales să se declare învinşi mult prea devreme.

A trecut pe langă moarte şi printr-un divorţ, dar iubeşte viaţa mai mult ca niciodată. Ba mai mult, la 45 ani, Teo îşi aşteaptă încă alesul şi e într-o permanentă căutare. "Ne trece amorul ăla de tinereţe, poate, ăla care se baza exclusiv pe chimie şi pe hormonăreală sălbatică şi, până la urmă, chiar dulce, în șturlubăcia ei. Ne rămâne, mie şi-alor mei, că de-asta vă spun, ca să-mi ziceţi dacă e aşa, un dor, o stare, o nevoie de a ne regăsi în cineva sau ceva care să domolească focul dinăuntru", scrie vedeta pe blogul personal.

Printre altele, Teo recunoaşte că e întotdeauna pregătită pentru marea întâlnire cu destinul: "Mă uit la doamnele din saloanele de coafură. Au, unele, peste 60 de ani și se ferchezuiesc, sub privirile tâmpe ale blondelor cumparabile la legătură. “Ce naiba le mai trebuie?” Le trebuie confortul de-a se privi cu bucuria cu care trăiesc tinerețea care le-a rămas, aia din cap, aia dintre plămâni, le trebuie acoperită rădăcina albă a firului de păr, le trebuie să aibă dinți drepți și șalele calde pentru ele și pentru idealul lor, pe care-l vor hăitui până la final.
Răspund la întrebarea veșnică a celor care mă opresc pe stradă: “v-ați face, doamnă, ceva să arătați mai bine?” Păi, personal mă întrebaţi, personal va răspund: în fiecare luna mă întâlnesc cu prietena mea, un mare make-up artist şi un om de o rară fineţe, Maria Păuna. Am 45 de ani şi nici măcar o zi peste 23. Nu-i păcat să arăt de 39?"