Am aflat adevăratul diagnostic al lui Beyonce de România! Are toate motivele să tremure

+4 click pentru
galerie

Beyonce de România trece prin clipe cumplite în acestă perioadă. Iar asta pentru că, acum, așteaptă cu sufletul la gură următorul set de analize, cel care o sperie mai mult decât orice, cu atât mai mult cu cât toți medicii consultați au fost extrem de reținuți cu privire la a discuta despre boala de care suferă. 

Mai exact, de curând, medicii au descoperit o serie de chisturi extrem de asemănători cu mugurii unei tumori în zona pieptului vedetei. Iar asta, spun apropiații vedetei, o face pe sărmana Mădălinasă tremure de teamă că ar putea avea boala cumplită.
”Zilele viitoare va merge să își facă o serie de analize amănunțite cu privire la chisturile care i-au fost descoperite și, probabil, va face și o biopsie, pentru camedicii să vadă dacă este cumva o apariție malignă sau benignă. În orice caz, toți medicii i-au spus același lucru. Că înainte de a-i pune un diagnostic exact vor să vadă un RMN, o biopsie dacă e nevoie, iar apoi să discute propriu-zis despre boală sau despre tratament”, ne-a spus una dintre apropiatele cântăreței.
De altfel, pare-se, ea așa a descoperit cauza pentru care o dureau tot timpul sânii. Dacă până acum credea că este din cauza silioanelor care, susținea ea, nu ar fi fost puse bine și, mai mult decât atât, au făcut să i se necrozeze sfârcul. ”A tot mers pe la analize să vadă dacă își poate repara sânul afectat, dacă poate deveni, din nou, o femeie normală. Dar, când a făcut analizele și a aflat că are și chisturi, a cedat, a plâns câteva zile larând. E normal să fie disperată, are atâtea probleme de sănătate...”, ne-a mai spus sursa citată.
"Mi-e frică să aflu rezultatul. Am mai avut probleme şi la sâni, dar și genital. Am mai fost suspectă de cancer. Ma doare acolo şi când mă spăl. Ma gândesc la copilul meu, nu la mine. Acum mă gandesc la cancer, la ce este în interior. Mă gândesc numai la Anais, nu mă mai gândesc la sâni, la reconstrucţie. Dacă este cancer ce o să mă fac? Ce o să facă copilul meu fără mine?", a spus Beyonce de România printre lacrimi.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro