Am aflat adevăratul motiv pentru care Lili Sandu şi Bogdan Stelea s-au ignorat total la un eveniment monden! Indiciu: are legătură cu cea mai bună prietenă a ei!

A avut o relaţie de lungă durată cu Laura Alistar, bruneta pentru care a şi divorţat de Mirela şi de care s-a şi despărţit de curând. Acum însă, Bogdan Stelea pare să îşi fi refăcut viaţa alături de un model internaţional, semn că şi-a revenit după relaţiile eşuate de până acum. Gusturile fostului portar al naţionalei par să se fi schimbat radical şi ele, tânăra domnişoară fiind o blondă apetisantă, dorită de toate celebrităţile de la Hollywood şi, cu siguranţă, una dintre vedetele cele mai sexy din lume.

Prieten vechi cu Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, Bogdan Stelea nu putea lipsi de la inaugurarea noului magazin al prietenei lui, care a avut loc în urmă cu două zile. Bogdan a venit la eveniment singur, iar majoritatea timpului l-a petrecut alături de Ion Ion Ţiriac.


Chiar dacă a încercat să păstreze aparenţele, Bogdan Stelea nu a putut sta prea mult timp departe de o domnişoară, care se afla la acelaşi eveniment, amândoi aruncându-şi ocheade ori de câte ori aveau ocazia, discutând pe ascuns şi atingându-se, din când în când, ca din întâmplare. Fostul portar al naţionalei nu a avut niciodată gusturi rele la femei, dar de această dată chiar a dat lovitura. E vorba de nimeni alta decât Elena Baguci, un celebru fotomodel internaţional.


Stabilită de mulţi ani în Statele Unite ale Americii, Elena Baguci, frumoasa blondă cu ochi de un albastru hipnotizant, pare să fi renunţat la visul american pentru a putea fi cât mai mult timp alături de Bogdan, frumoasa femeie stabilindu-se de ceva timp în România, special pentru a fi, spun sursele noastre, lângă "Arnold".


Bogdan Stelea şi fost lui iubită s-au evitat pe toată perioada evenimentului, iar motivul este unul cât se poate de întemeiat, şi anume prietenia veche dintre Elena Baguci şi Lili Sandu. Cântăreaţa a fost de nenumărate ori în America, iar cea care a găzduit-o de fiecare dată a fost nimeni alta decât buna ei prietenă, Elena, cea care acum i-a cucerit inima lui Bogdan Stelea.

Citeşte şi:

Întâlnire de gradul zero. Lili Sandu a dat nas în nas cu Bogdan Stelea. Cum s-au comportat când s-au văzut?

Face sală ca să își poată căra cumpărăturile! Rămasă fără iubit, o vedetă de la noi se chinuiește cu greutățile!

Imagini BOMBĂ cu Ion Ion Țiriac! Vezi ce face fiul magnatului, în Delta Dunării


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro