Am aflat cu cine are o relaţie Liviu Vârciu şi adevăratul motiv pentru care nu se cuplează cu Diana Munteanu

Nea Marin l-a dat de gol. Cu cine are Liviu Vârciu o relaţie? Ei bine, nu, nu cu Diana Munteanu, deşi multă lume în vede împreună. Don Juan-ul dâmboviţean are o relaţie cu...toate femeile din viaţa lui.

Sunt frumoşi şi se potrivesc de minune...pe sticlă şi, la prima vedere, şi în plan personal, însă nu formează un cuplu dincolo de ecran. Ce îi împiedică pe Liviu Vârciu şi pe Diana Munteanu să formeze un cuplu? Ei bine, dacă ar fi să ne luam după Nea Marin spiritul jovial al lui Liviu Vârciu care face glume cu toate femeile care îl înconjoară ar putea fi unul dintre impedimentele formării unei relaţii de durată.

"Eu le-am zis dacă ar fi să fie, ea are un copil, el are un copil s-ar... aşa. Sunt colegi, în primul rând. Au prezentat împreună, au fost în emisiuni împreună cu mine, sunt nişte oameni cerebrali amândoi, îşi văd de treburile lor fiecare. Liviu şi-a terminat şi el casa, Liviu vrea să se căsătorească, să îşi ea o fată care să-l iubească, să fie aproape de el, să n-aibă obligaţii.  Şi Diana cred că o să aibă o relaţie mai devreme sau mai tâziu, pentru că... e tânără, 37 de ani, nu poate să stea aşa", ne-a spus Nea Marin.

"Dacă eşti atent la Liviu, el cu toate are o relaţie, ştii că el glumeşte cu toată lumea, e jovial aşa! De la asta, până la a avea o relaţie e distanţă mare", ne-a declarat Nea Marin.

Mai multe declaraţii făcute de Nea Marin vedeţi, astăzi, de la ora 13, la Star Magazin, de la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro