Am aflat cum petrece Nadia Comăneci de Revelion și legătura ei cu Tom Cruise

Imediat după Crăciun, Nadia Comăneci va pleca împreună cu familia într-o zonă călduroasă a Statelor Unite. Este vorba despre Los Angeles, locul unde fosta mare gimnastă şi soţul ei, Bart Conner, deţin o casă de vacanţă. Doar că Spynews.ro a aflat în exclusivitate că în timpul acestei vacanţe de iarnă Nadia se va întâlni și petrece Revelionul cu o super vedetă americană.


Nadia Comăneci şi actriţa americană Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise, sunt foarte bune prietene. Vedeta americană a declarat de nenumărate ori că este o fană înfocată a Nadiei, motiv pentru care a regizat, în urmă cu ceva timp, filmul „Prinţesa veşnică”, un lung metraj dedicat în exclusivitate româncei.
Și cum acum sunt prietene foarte bine, cele două două şi-au dat întâlnire, după Crăciun, în Los Angeles.
”Ne înţelegem foarte bine. Am devenit bune prietene. Cum şi ea va veni după Crăciun în Los Angeles am stabilit să ne vedem acolo şi să petrecem câteva zile împreună. Katie este o persoană deosebită”, a declarat Nadia despre buna ei prietenă, care, înainte de premiera filmului „Prinţesa veşnică” i-a făcut o vizită Nadiei în Oklahoma, chiar la sala de gimnastică unde a acceptat provocarea „Zeiţei” de a urca pe bârnă.â
 „A fost ca un copil de încântată. Mi-a spus că niciodată nu a visat să ajungă într-o sală de gimnastică şi să urce pe aparate”, a mai explicat Nadia Comăneci pentru Spynews.ro.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro